האמת שזה נשמע לרובינו כמו סוג של פנטזיה: לאכול מה שאוהבים, במינון, גם לרדת במשקל וגם לחזק לנו את הבטחון העצמי והחברתי, אבל אני חייב לשאול: מה מבדל אותך מהמוני תזונאים שיש בארץ? הרי הרבה מהם גם באים בגישה הזו של אוכל במינון וכו’? איך אתה נותן ערך יתר ללקוח שלך?
"קודם כל יש הרבה תזונאים טובים, אצלי אני עובד עם הלקוחות בכמה מישורים, גם בנייה של תפריט מותאם אישית, גם מציבים מטרות בהתאם לבנאדם ולאופיו. וגם אני משלב פורמולות שמתאימות לכל בנאדם באופן מושלם, כדי שהתהליך יהיה קל ופשוט, וכמו שציינתי, אני נפגש פיסית עם הלקוח, הוא רואה אותי, אנחנו לא מאחורי מסך מתחבאים וכל התהליך יותר קל ופשוט כשיש מישהו לדבר איתו ושרואה ומדבר איתך בגובה העיניים"