לחם טחינה

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

מצרכים :
-6 כפות טחינה גולמית
– 4 ביצים
– 2 כפות דבש
– 1 כפית אבקת אפיה
– קורט מלח
– מספר אגוזי פקאן

הכנה :
בקערה טורפים את הביצים
מוסיפים תוך כדי ערבוב טחינה, דבש, אבקת אפי ומלח ( לפי הסדר )
למזוג לתבנית אינגליש קייק
לסדר פקאנים מעל .

אפיה
לחמם תנור ל170 מעלות
להכניס לתנור חם ולאפות במשך כ20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

-הערה יתכן שהלחם יקבל צבע בצד אחד
-לא צריך להיות שחום אם הקיסם יבש
-סביר שהלחם יעלה יפה ויצנח לאחר שיצא מהתנור
-רצוי לכסות במגבת דקה אחרי שמוציאים מהתנור עד שיתקרר

בתיאבון 😎

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

חטיף חלבון ביתי

מרכיבים: 2 סקופ אבקת חלבון אינקה2 כפות חמאת בוטנים2 כפות מים2 כפות סוכר סויטנגו / כמו סוכרמעל לזלף שוקולד מריר 90% או קוקוס טחון לערבב

קרא עוד »