פשטידת ירק דלת קלוריות ועשירה בחלבון

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

פשטידת ירק דלת קלוריות ועשירה בחלבון  (2-3 מנות)

1. מגרדים קישוא, גזר, בטטה, רבע כרוב ובצל

2. מאדים במחבת עם מעט שמן זית עד לריכוך.

3. לאחר קירור מוסיפים 4 ביצים ו-1/3 כוס שיבולת שועל/ קמח חומוס/ קמח עדשים, מלח ופלפל

  • ניתן להכין כפריטטה על מחבת או לאפות כפשטידה בתנור 180 מעלות עד להשחמה יפה
  • ניתן להשתמש בכל ירק שאוהבים ולשנות
לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

למה אתם עולים כל יום על המשקל וכועסים?

הטעות הגדולה – מדידה יומית

האמת הקשה: המשקל יכול להשתנות ב-1-3 ק"ג ביום אצל אותו אדם, בלי שומן שנצבר או ירד באמת!

לפי מחקר שפורסם ב-International Journal of Obesity (2023),  יותר מ85% מהאנשים שוקלים את עצמם יומית חווים תסכול ומפסיקים דיאטה בטווח של 6 שבועות.

קרא עוד »