לחם פשתן

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

מתכון לחם פשתן

  • כוס ו2/3 פשתן טחון
  • שקית אבקת אפיה
  • 2/3 כפית מלח
  • כפית סילאן
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס מים או חלב צמחי

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים היבשים היטב.
2. מקציפים את הביצים, מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הסילאן.
3. מוסיפים את החלב…
4. מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עוד מעט עד שנוצרת תערובת אחידה.
5. מעבירים לתבנית מאורכת, אופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

*מוציאים מהתבנית ומצננים, פורסים רק לאחר שהלחם מתקרר לגמריי.

בתיאבון 🙂

 

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

למה אתם עולים כל יום על המשקל וכועסים?

הטעות הגדולה – מדידה יומית

האמת הקשה: המשקל יכול להשתנות ב-1-3 ק"ג ביום אצל אותו אדם, בלי שומן שנצבר או ירד באמת!

לפי מחקר שפורסם ב-International Journal of Obesity (2023),  יותר מ85% מהאנשים שוקלים את עצמם יומית חווים תסכול ומפסיקים דיאטה בטווח של 6 שבועות.

קרא עוד »