לחם פשתן

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

מתכון לחם פשתן

  • כוס ו2/3 פשתן טחון
  • שקית אבקת אפיה
  • 2/3 כפית מלח
  • כפית סילאן
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס מים או חלב צמחי

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים היבשים היטב.
2. מקציפים את הביצים, מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הסילאן.
3. מוסיפים את החלב…
4. מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עוד מעט עד שנוצרת תערובת אחידה.
5. מעבירים לתבנית מאורכת, אופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

*מוציאים מהתבנית ומצננים, פורסים רק לאחר שהלחם מתקרר לגמריי.

בתיאבון 🙂

 

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

טרפלס שוקולד

בסדר בסדר… מ-3 מרכיבים אם אתם מחשבים גם את הקקאו…. וזה עדיין אחד הדברים הטעימים והמפתיעים שיש. הקלות הכנה היא לא נורמלית מה? 200 גרם

קרא עוד »

פנקייק דל קלוריות

https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2024/07/עיצוב-ללא-שם-12.mp4 מצרכים: 1.5 כוסות קמח שקדים 3 ביצים רבע כוס מים או חלב צמחי כפית תמצית וניל 2 כפות סויטנגו או כמו סוכר שמן קוקוס

קרא עוד »