לחם טחינה

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

מצרכים :
-6 כפות טחינה גולמית
– 4 ביצים
– 2 כפות דבש
– 1 כפית אבקת אפיה
– קורט מלח
– מספר אגוזי פקאן

הכנה :
בקערה טורפים את הביצים
מוסיפים תוך כדי ערבוב טחינה, דבש, אבקת אפי ומלח ( לפי הסדר )
למזוג לתבנית אינגליש קייק
לסדר פקאנים מעל .

אפיה
לחמם תנור ל170 מעלות
להכניס לתנור חם ולאפות במשך כ20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

-הערה יתכן שהלחם יקבל צבע בצד אחד
-לא צריך להיות שחום אם הקיסם יבש
-סביר שהלחם יעלה יפה ויצנח לאחר שיצא מהתנור
-רצוי לכסות במגבת דקה אחרי שמוציאים מהתנור עד שיתקרר

בתיאבון 😎

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

5 טיפים להורדת שומן בטני

https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2023/12/5-טיפים-להורדת-שומן-בטני-מעודכן.mp4 הפעל הפעל הקודם הבא קצת עלינו לחץ כאן הצלחות שלנו לחץ כאן הרצאות לחץ כאן רוצה שגם החברים שלך יקבלו את הטיפים שלנו בחינם?!

קרא עוד »

אל תאכל אוכל שלא יוצא

החלק ימינה https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2023/11/אל-תאכל-אוכל-שלא-יוצא.mp4 הפעל הפעל הקודם הבא קצת עלינו לחץ כאן הצלחות שלנו לחץ כאן הרצאות לחץ כאן רוצה שגם החברים שלך יקבלו את הטיפים

קרא עוד »