לחם טחינה

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

מצרכים :
-6 כפות טחינה גולמית
– 4 ביצים
– 2 כפות דבש
– 1 כפית אבקת אפיה
– קורט מלח
– מספר אגוזי פקאן

הכנה :
בקערה טורפים את הביצים
מוסיפים תוך כדי ערבוב טחינה, דבש, אבקת אפי ומלח ( לפי הסדר )
למזוג לתבנית אינגליש קייק
לסדר פקאנים מעל .

אפיה
לחמם תנור ל170 מעלות
להכניס לתנור חם ולאפות במשך כ20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

-הערה יתכן שהלחם יקבל צבע בצד אחד
-לא צריך להיות שחום אם הקיסם יבש
-סביר שהלחם יעלה יפה ויצנח לאחר שיצא מהתנור
-רצוי לכסות במגבת דקה אחרי שמוציאים מהתנור עד שיתקרר

בתיאבון 😎

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

למה אתם עולים כל יום על המשקל וכועסים?

הטעות הגדולה – מדידה יומית

האמת הקשה: המשקל יכול להשתנות ב-1-3 ק"ג ביום אצל אותו אדם, בלי שומן שנצבר או ירד באמת!

לפי מחקר שפורסם ב-International Journal of Obesity (2023),  יותר מ85% מהאנשים שוקלים את עצמם יומית חווים תסכול ומפסיקים דיאטה בטווח של 6 שבועות.

קרא עוד »